Sct. Jacobi Skole, SFO - Jacobillen

Jacobillen er åben for elever fra 0. til og med 3. klasse. Morgen fra 6.15 til 8.00, eftermiddag fra 13.30 til 16.45.

AohrFlSA

Hverdag i SFO – Jacobillen 2

I Jacobillen er børnenes indbyrdes relationer og venskaber i fokus, og børnene lærer bl.a. at håndtere konflikter og sociale spilleregler.

Børnene skal lære at kunne forstå og håndtere egne følelser og forholde sig til andres følelser. Dette er en kompetence, der er afgørende for barnets videre udvikling og fremtidige liv. SFO´en giver mulighed for at børnene, i samspil med andre børn, og/eller medarbejdere, udvikles og dannes bl.a. via leg og læring.

SFO´en har implementeret flere forskellige tiltag, som fremmer fællesskabet, samt arbejder med at udvikle børnenes evner til at indgå i et fællesskab i hverdagen.

Børnene skal i SFO´en have mulighed for at udvide deres kompetencer og den viden, de har erhvervet sig udenfor skolen og SFO´en. Disse kompetencer kan afprøves i forskellige sammenhænge og arenaer med både kammerater og de voksne i SFO´en.

Børnene skal have mulighed for at tilegne sig erfaringer med det ansvar og de forpligtigelser, de har i fællesskabet, hvilket bl.a. betyder, at børnene skal lære, at deres eget behov indimellem ikke kan tilgodeses.

Åbningstider SFO Sct. Jacobi Skole – Jacobillen

På skoledage må man først møde kl. 7.50 hvis man ikke har morgenmodul.
På skolens fridage kan børn tilmeldt eftermiddagsmodul komme i Jacobillen kl. 8.00.

Man - Fre

Morgenmodul

Man - Fre

Eftermiddagsmodul

Lør - Søn

Lukket

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om skolen, så tag kontakt til skolens kontor i åbningstiden.

FCGQNakA